UZBECKÝ PILAF.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: U nás ho nahradíme dosažitelnější zeleninou - krabicí zmrazeného leča. K ní si připravíme 2 cibule, 6 vařených brambor, hrst podušené rýže, 1/2 kg prorostlého vepřového masa, lžíci sádla, 60g ztuženého tuku. V letním období můžeme zmrazené lečo nahradit 1/2 kg paprik a 1/2 kg rajčat. POSTUP PŘÍPRAVY: Papriky nakrájíme na nudličky, rajčata, vařené brambory a cibuli na kolečka. Papriky, rajčata a cibuli promícháme, maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Opečeme je na rozpáleném sádle po obou stranách, dáme na talíř, šťávu z masa zalijeme polovinou malé sběračky vody a povaříme. Do dušené rýže přidáme trochu petrželky, dostatečně posypeme červenou paprikou, nasypeme ji na rozpuštěné sádlo a důkladně promícháme. Pak rozložíme do pekáče vymazaného tukem polovinu rozkrájených brambor. Na ně nasypeme polovinu nakrájené směsi z paprik. rajčat a cibule. Na směs dáme všechnu rýži s opečeným masem, pak znovu směs zeleniny a navrch brambory. Vše zalijeme šťávou z masa a pečeme do zlatova. Podáváme e černým chlebem.

UZBECKÝ PILAF. UZBECKÝ PILAF.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1385 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz